středa 13. září 2017

Megkezdődik a védelem útja. Kész vagyok játszani mindent, mondja bácsi

bet365 mobil bónusz width="400" style="display:block;margin:auto;text-align:center;" src="http://1gr.cz/fotky/idnes/17/022/cl6/ALD693d8b_134146_4014318.jpg" />

A Strasbourg indult az ünnep, együtt Caroline Pliskova párosban, csehek Franciaországban híresen uralja a drámai következtetést fedcupového 2016 Otthon

Most Barbora Strýcová a rajtvonalnál egy új történet. "Az egyetlen előny az, hogy nem kell várnom. 13.30-tól kezdődik - tudom, mikor játszok, amikor kapok egy kis ételt, pihenjen. Man majd a nap tervezett, de egyébként nem érdekel, „mondja róla los küldött akcióba első bet365 kifizetés módok ellen a spanyol számú garbiñe muguruza.

Az öt cseh diadalok tapasztalt négy és biztosan nem bet365 fogadási bónus zok elég. Ez vonatkozik a Petra Pály teljes csapatára.Az éhezés és a koherencia, az egyik legfontosabb tulajdonsága, tökéletes.


"Nagyon szép, hogy mindenki azt akarja, hogy játszhassunk a Fed-kupaon, bár néha nem ideális a versenyekre és a tervekre. De döntünk és mi itt vagyunk. Még ez is a mi specialitásunk "- írja. "Találkozunk, egy hét alatt esünk össze, és adunk nekünk egy hétvégét, hogy nincs egy újabb éve. Egy csomó vagyunk, belépünk, harcolunk. Nem hisszük, hogy annyira sok trófeát nyertünk. Minden játék egy új kihívás. "

Csak azért, mert az ismételt győzelmek sokkal többet költenek. Mindenki azt akarja, hogy a közép-európai királynők elhagyják a trónt.

"A nyomás az lesz és lesz. Ami normális, öt év alatt hatszor nyertünk. Meg kell tudnunk dolgozni: "S tryc nem érdekli. - Azt hiszem, már tapasztaltunk.De én biztosan nem akarom azt mondani, hogy egy könnyű ellenfél vár ránk. Egyáltalán nem! Óvatosan kell lennünk. Most először játszom Muguruza ellen, a világ hetedik játékosa. Bármi megtörténhet, különösen a Fed-kupaban. "

A csapatverseny a ranglista viszonylagos helyzetében sajátos. A nemzeti színekben való küzdelem megváltoztatja az elmeállapotokat, a pszichéet, a lelkesedést.

"Mindenki legyőzi mindenkit" - mondja Strýcová. "Ha otthon játszik, a környezet felderítheti. Bár az elején nem működik, az emberek segíthetnek rúgni és játszani egy teljesen más teniszen. "Ezért örömmel keres versenyet az Ostrava arénában:" A közönség remek bónusz számomra.Nagyon jó az értékesített arénában játszani, de fontos az is, hogy fékezze az érzelmeket; a nézők el tudják húzni, ha sok energiát vesz igénybe. Valamit, hogy honnan, de azt is be kell zárni az ő buborék. „

Ostrava, Cseh nők is, a szavak Nagybácsik" Nem tudjuk kezelni a kék az ég. " És hogy bouřícímu lelátók nem lerombolja, akkor kell, hogy szolgálja a szerzett tapasztalatok az elmúlt években.

„Fontos, hogy olyan érzése van, amin keresztül mentél. Tudja, milyen az, hogyan kell dolgozni, mennyire ideges vagy - mondja Strýcová. "A kemény mérkőzés a Fed-kupaban nagy előnnyel jár. Én is tapasztaltam, hogy az elmúlt évben egyéniben és végül 2: 2 kétágyas szoba Kaja „.

Ezt Karolina Pliskova arannyal húzni küldetés.És ha szükséges, Triboy bácsi megismételni fogja két nap alatt: "Ha ez jön, és keményen megy, készen állok. A testem tartja, meg bet365 kifizetés kell kopogtatni. "

Elindul egy újabb győzelem útja.

bet365 élő fogadás

Žádné komentáře:

Okomentovat