pátek 27. července 2018

Jó hír! Berdych valószínűleg csehek Davis Kupa rájátszás segítséget

A nem játszó kapitánya Jaroslav Navrátil úgy véli, hogy a cseh teniszezők lesz szeptemberben playoff küzdelem megtartani a World Group a Davis Kupa a teljes összetételét. A mérkőzés az első fordulóban Ausztrália hiányzott egy Tomáš Berdych és két másik játékos Lukáš Rosol Adam Pavláskem végül nem tudott játszani, vagy sérült Radek Štěpánek és a vendég csapat Melbourne meggyengült csapat elvesztette már nyitás után három mérkőzést.

„találkozások Ausztrália értékelik nagyon nehéz, nem csak azért, mert elvesztette a héten, és ez 0: 3.Mentünk itt azzal a ténnyel, hogy igyekszünk meglepni és sajnos nem meglepő semmit „mondta Navratil Radiožurnál és webes tenisovysvet.cz zavartalan třísetov é vereség Czech pár Jan Šátral, Jiří Veselý a mai páros.

" Mi nagyon simán elvesztették mind a három mérkőzést. Bár azt kell mondanom, hogy a minőség az ausztrál oldalon, ami azt mutatta, a páros és a tegnapi kislemez, „mondta nem játszó kapitány.

Azt reméli, hogy szeptemberben a csapat teljes lesz." Ez lesz a legfeljebb hat hónapig. úgyhogy eltelt még nagyon sok vizet, és lesz egy pár Grand Slam. Eddig csak előzetesen megállapodott, hogy Tomas fog játszani szeptemberben, ami fontos. Azt is remélem, hogy Radek nem fog fájni, és mindent meg fog tenni, hogy készen áll mind a kislemez, és a páros.Fontos, hogy mind rendben van, és nem a legjobb nekünk kiesett „, mondta Navratil.

Ausztráliában, ő végül kimaradt négy játékos, mert köszönhetően a hátsérülés nem tudta fórumon Stepanek. A Leader csapat Vesely ismét megerősítette hogy ő volt a Davis-kupa nem működik, és az első meccsen, miután egy ideges teljesítmény elveszett házi újonc Jordan Thompson. Novice kotorászott sok volt a nehéz szerep ellen az ausztrál csillag nick kyrgios gyakorlatilag nem volt esélye.

„Remélhetőleg Jirka befejezni a versenyt néhány fontos mérkőzést, és kap vissza, hogy, hogy egy érvényes játékos a Davis-kupa. Honza Šátral unibet regisztrációs bónusz csalódott, nagyon nehéz volt. Szemtanúja volt meccset Kyrgiosem azok a legjobb húsz játékos.Ez volt neki egy jó élmény látni, ahol a tenisz, és ahol Kyrgiose „, mondta Navratil.

A cseh csapat 2012-ben és 2013-ban Davis-kupa győzelem, de most, hogy szükség van a második alkalommal az elmúlt három évben, hogy felkészüljenek a vízlépcső. „El kell fogadnunk, hogy unibet üdvözlő bónusz a forma, vagy lesz egy új csapatot. Ez a generáció két sikeres játé kos Tomas és Radek lassan véget. Ehhez meg kell szokni, „mondta Navratil.


" Ez unibet sportfogadás bónusz most a többiek mindent megtenni, hogy még jobb. Nem elég, csak hogy a csapat. Úgy látom, hogy a World Group egyensúlyban és nehéz. Ausztráliában van egy jó csapat, de ez az átlag világ tenisz csapat, és mi nem is beállítva. Első kézből, azt tapasztaltuk, hogy milyen érzés nélkül e két (Tomas és Radek) játszani.Minél több kell hozzá, „tette unibet mobil bónusz hozzá.

unibet online sportfogadás

Žádné komentáře:

Okomentovat