pondělí 17. dubna 2017

Eddie Jones pokračuje whistle-stop turné uprostred trénerského tímu špekulácií

Kým Jones pripravuje sa pozerať na tento víkend európskej hry v Exeteri a osy, zdroje vnútri RFU potvrdil, že súkromné ​​rozhovory pokračovali po presnom make-up trénerského tímu Anglicka pre majstrovstvá šiestich národov. To bude prekvapí málo, ak Steve Borthwick a Paul Gustard, v súčasnosti pracuje s Bristolu a Saracénmi respektíve skončiť pomáha Jones pripraviť tím na úvodnom zápase proti Škótsku u Murrayfield dňa 6. februára, so správami v piatok večer, že oba kluby boli oslovení od RFU.

Či už niektorý z existujúcich triumvirátu Graham Rowntree, Andy Farrell a Mike Catt sú zachované môže závisieť na ich túžbu zaplniť prípadné alternatívne role vnútri RFU.Anglicko je skorý odchod zo Svetového pohára v niekoľkých fázach bazéne a Lancaster následný odchod ako hlavný tréner, avšak priemerná Jones dostal voľnú ruku, aby čo najviac zmien personálu, keď wishes.Overseas pomoc môže pomôcť Eddie Jones rozšíriť svoje možnosti s Anglickom | Dean Ryan Viac

Jeden muž, ktorý bude určite opustí Twickenham je Anglicko kit muž, Dave Tennison, ktorých odvolanie proti rozhodnutiu RFU aby ho Sack je chápaný tak, že boli neúspešné. Tennison, 55, bol prepustený po tom, čo vyšlo najavo, že, okrem iného odporučil zdieľať tipy na hráča pred turnajom.Niektorí hráči stratili významné sumy peňazí po tom, čo sa podiely v príslušnej spoločnosti, ropnej spoločnosti na vŕtanie ropy, prudko znížili v hodnote.

Jones medzitým stráca čas v získavaní názorov v anglickom zápase. Po sledovaní Worcesterovho zápasu vo štvrtok v Sixways sa presťahoval do Glouc esteru v piatok a bude v Sandy Parku pre veľké stretnutie šampiónov Exeteru proti Clermont Auvergne v sobotu.

The Wasps vs. Bath hra v Coventry, keď bude hostiteľ anglickej kandidátky v akcii.Hráči ako je Joe Simpson, James Haskell, Elliot Daly a Matt Mullan iste dúfať, že pre veľké hry proti strane Bath predstavovať niekoľko Anglicka svetového pohára komando.


Žádné komentáře:

Okomentovat