sobota 15. dubna 2017

Novak Djokovic zametá cez Roger Federer zdôrazniť status No1

Obaja finalisti boli histórie muži ale Novak Djokovic zdôraznila, že má viac o tom pred ním, než je tomu Roger Federer, keď porazili Švajčiarov v dvoch súpravách, aby sa stal prvým hráčom, ktorý vyhral ATP World titul Tour Finals štyri roky riadok.

bol to stálo za to, držal nervy pod silným tlakom, pretože švajčiarsky snažila proti únave, aby sa boj o to.Svet No1, smiešne pred poľa v rebríčku, zdvihla 1,300 body zrejme nepotreboval v výhru 6-3, 6-4 za hodinu a 20 minút a je bezproblémový na akomkoľvek povrchu proti akémukoľvek súperovi ako najlepší hráč v world.Novak Djokovič porazí Roger Federer vyhral ATP World Tour titul, finále - ako sa to stalo viac

bol to jeho piate víťazstvo nad Federerom v ôsmich zápasoch tento rok a vytiahol mu rovný pri 22 ° C za kus v ich kariéry rivalita. Spolu oni vyhrali 11 z posledných 13 titulov sezóna nekončí, Federer pričom šesť vzaté v zázname 10 finále, Djokovič sa zhodujú teraz stojí v päť vôbec.

Nebolo to tak bežné, ako skóre naznačuje, ale Djokovič zakončil silnejší.Pri 28 ° C, to je sedem veľkých spoločností a šesť rokov za 17-slam, 34-ročný Federer hoci švajčiarsky vydrží mimoriadne dobre aj v tom najťažšom skúmaní jeho vytrvalosti a sily.

Takže, je rok potom, čo mala byť spochybnená konečná, boli späť, aby dokončil prácu. Federer stiahol na ranu v roku 2014 rozhodujúcom s veľkými bolesťami chrbta, než sa vydáte do Lille, aby pomohol vyhrať Davisov pohár pre Švajčiarsko a Andy Murray prijal neskoré pozvanie hrať výstavu proti Djokovičom.

To bolo naozaj a obaja vedeli, čo je v s távke.Veľa peňazí pre začiatok - £ 1.356.680 pre Djokovic (Federer by sa dostal £ 1.466.610 ako bojovník s žiadny turnaj porazí), čísla nezostáva pozadu major: £ 1,8 m na Roland Garros, £ 1.83 pre austrálsky, £ 1,88 m vo Wimbledone, a £ 2,17 m za víťazstvo US Open

došlo k bonus za neprítomného kamarátovi. porážka olúpil Federer o možnosť preskočiť Murray a návrat do No2 vo svete. To umožní Škót nejaký priestor na dýchanie nabudúce všetci zhromaždia, na Australian Open v januári, kedy Murray a Djokovič začne žrebovanie z opačných koncoch a mohli stretnúť len vo finále.

To je neznamená, že Federer nebude predstavujeme najprísnejšie skúšok by mal spĺňať Murray v semifinále tam.Pre túto chvíľu, Švajčiari mohli uvažovať o ďalšie vynikajúce sezónu, čo je ďalší jemné turnaj. On možno nemal vervou a útočiace dôvery ukázal, Bet365-Podrobný popis ce lý týždeň. - ale nemal mať absolútnu vracajúci sa monštrum na druhú stranu bránky

"Aj keď nikdy to nie je zábava byť na ne -winning stranu, je dobré hrať vôbec, "povedal Federer, v odkaze na jeho poslednú chvíľu odchode z vlaňajších finále. "Novak mal neuveriteľný rok."

Dalo by sa to tak povedať. On vyhral tri major, zastavil len v Paríži Stan Wawrinka, ktorí z nádhernej popoludní, bol bydlisko na inej planéte.Inde, vrátane Wimbledonu a Flushing Meadows, kde bol príliš dobrý pre Federer bol desivo dobre.

To sa nikdy nebude opakovať ich zápas v utorok, keď Federer skoro chytil Djokovic nádchu. Vyzbrojení takouto nedávnou inteligenciou Srb vždy príde oveľa lepšie pripravení na finále a zápas bol tvrdý, nekompromisný jeden od začiatku. "Bol lepší v skupine, takže som musel niečo zmeniť," povedal Djokovič. "Vrátil som sa lepšie, urobil ho hrať viac snímok. Je ťažké mať čas robiť niečo proti nemu. Celkovo vzaté, je to veľmi solídny výkon. Bol som rád, že udržať sústredenie až po dlhom období.Teraz som sa ísť na dovolenku pre dobitie baterky. "

Federer bol zraniteľný na jeho druhá slúži v prvom sete, vyhral len osem z 14, a nemohli profitovať z dvoch lomových bodov. Djokovič obsluhuje bola opäť pevná a hoci nezasiahol toľko jasných víťazov - šesť až osem.


- vzal dva zo svojich štyroch príležitostí na prelomenie a robil prácu za 39 minút

Druhá sada bola bližšie hoci tam bol vždy pocit, že Federer sa snaží zostať pri moci a presnosť šampióna.Musel zachrániť tri body prerušenia v ôsmej hre, aby zostali v súťaži, ale Djokovič prišiel na neho opäť silno v 10 ..

Pre-Federer dav sa predklonil, báť najhoršieho, keď Djokovič chytil dva zápas b ody na svojich hrdinov slúžiť. Zachránil jedného a potom, k úžasu všetkých, Federer podal súpera titul s dvojitým zavinenia, jeho sekunde stretnutia. Nie je veľa prítomný pamätal ho niekedy, čo stratil zápas týmto spôsobom.

Bol to lepšie týždeň ako vlani pre kvalitné tenis, štvorhry zápas medzi Jamie Murray a John Peers proti bratom Bryan pravdepodobne zvýraznenie - aj keď ani dosiahnuté konečné.Predtým v nedeľu, Jean-Julien Rojer, niektoré-time biť partnera Andy Murray, v kombinácii s Horia Tecau poraziť Rohan Bopanna a Florin Mergea 6-4, 6-3 vo štvorhre finále.

Stávkovanie na Bet365

Žádné komentáře:

Okomentovat