úterý 11. dubna 2017

Frankie Dettori hovorí Deauville víťaz Shalaa je, žriebä na celý život '

Talian urobil svoje pripomienky Equidia, francúzsky televízny závodné kanál, krátko po jednej skupine súťaže. Možno vedomí ľudia môžu cítiť, že bol stále uniesť, taliansky dodal: "Ja to nepreháňam."

Dettori sa zdalo, aby zmiernil svoj pohľad trochu, keď hovorí Racing Post: "Nechcel som, hovoriť predtým on vyhral Group One, ale je možno najlepší dva-ročný som išiel. "

ale tejto fáze už bolo príliš neskoro zastaviť stávkovej stáva vznetlivý cez katarský vlastnená kôň. Paddy Power sekol Shalaa je šanca pre budúci rok 2000 Guineas od 20-1 do 10-1.Ostatné firmy znížiť svoje ceny, aby 12-1

Middle Park Stakes, v Newmarketu na konci septemb ra, je -.


Ako Prix Morne - viac ako šesť honov a Gosden predtým naznačil, že jeho zverenec zostane pri šprinte vzdialenosti v roku 2015, s Royal Ascot je Commonwealth Cup je hlavným cieľom. Paddy Power ponúkol 7-1 pre tento závod, od 8-1.

Neskôr Deauville karty Karla Burkeová Odeliz objavilo prekvapenie, keď vynaložiť všetko dvore beží vyhrať Prix Jean romaneto.Proti minuloročným víťazom, stuhy, David Simcock je Ascot víťaza Madame Chiang a celý rad špičkových francúzskych klisnička, ako sme my, Avenir Istá a Bawina je päťročná kobyla z celý chod.

< p> Burke povedal: "Kanada [EP Taylor Stakes] bol pôvodný plán, keď sa vlani práve odštartovala v ňom ale bude treba zapísať do Prix de l'Opera av Ascot na Champions deň teraz taky.Všetky možnosti sú otvorené. "

Britské tréneri o doprelo čistú sériu veľkých pretekoch, keď bol Mark Johnston Oriental Fox opotrebované dole úzku domov Alex chlapče vo Prix Kergorlay.

at The Curragh v nedeľu, Jim Bolger sa Herald Dawn vyhral Futurity Stakes, že napodobňuje jeho splodiť nový prístup.

a full-brat na 2013 2000 Guineas víťaz Dawn prístup, Herald Úsvit vyhral dĺžkou a štvrtiny a bol znížený na 20-1 z 33-1 na 2000 Guineas a 25-1 z 33s na derby s Paddy Power.

Aidan O'Brien získal ďalšie dva Skupina pretekoch na Curragh. Našiel získal možný sklonu na Prix de l'Arc de Triomphe potom, čo porazil dva súpera v kráľovských bič Stakes.. Stablemate Ol'Man River bola stiahnutá po silnom daždi

O'Brien povedal: "To je prvýkrát, čo Nájdené má bežať za jednu míľu, a my sme vždy cítila, že sa volá po tom. Plán bol vždy držať ju na jednu míľu, kým Ascotu, a potom jej dať pauzu. Mohla bežať Prix Vermeille alebo Champion Stakes ír skych budúci pred prípadným behu v oblúku. "Nájdený bol citovaný na 14-1 na oblúku s Ladbrokes.

Rád svätého Juraja, syn Galileo, zvýšená svoje prihlasovacie údaje pre St. Leger s jemným víťazstvo v Irish Betclic-Získaj bonus práve teraz St Leger Trial Stakes.

tipovanie na Betclic

Žádné komentáře:

Okomentovat