pátek 14. dubna 2017

Sprinter Sacre ukazuje staré brilantné vyhrať Cheltenham's Shloer Chase

Kapacita prekážkových dostihov zaujať pocit je vec obdivovaný. A 10-minútové obdobie v nedeľu vytvorila zdanlivo nemožný návrat k vytvoreniu bya bývalého majstra tu, zatiaľ čo v Írsku skôr neporazený hviezda bola nejako prekonal o stablemate.Zima bude krátka, ak sa táto úroveň drámy môže zachovať od jedného víkendu k druhému, ale určite sa nedajú utrhnúť žiadne ďalšie šoky na rovnakej úrovni ako tie, ktoré vrátili Sprinter Sacre do výherného priestoru prvýkrát od Apríla 2013. Víťazstvo nebolo prekvapením, pretože to bola víťazná súťaž, a možno tam boli ľudia, ktorí volajú po jeho odchode do dôchodku, z úcty k svojej bývalej veľkosti, keby šiel do mov bez Viac než krk na náhradné.Namiesto toho, ako tento závod rozložil, došlo k postupnému poznaniu, že Sprinter Sacre je nejako späť do bytia druh zvieraťa, ktoré môžu zlomiť srdcia svojich konkurentov.

Jeho tréner, Nicky Henderson, urobil pozitívne zvuky v predstihu tohto prvého behu od jari, ale tiež bol pred každým z troch porážok poslednej sezóne opatrne optimistická. Že tam môže byť podstatnejšie dôvod na nádej, že tentoraz sa ukázalo, keď Sprinter Sacre prišiel do paddocku, hľadajú ešte raz ako Beau ideálu steeplechaser, nesúce sa ako kráľ.Samozrejme, že neexistuje žiadny spôsob, ako zistiť, čo sa deje pod týmto perfektným povrchom, čo je dôvod, prečo paddock posudzovania je obmedzený význam s koňom, ktorého problémy sa týkali šelesty na srdci a roztrhnutiu cievy.

Ti a ďalšie obavy šírili v mysli nejedného diváka tu, ak ide o štvrtú predposledný, kde Sprinter Sacre, ktorí ťažia spolu s celým svojím starým známym pohode, dať do mocným skokom, ktorý ho vykonáva do popredia.To bolo okamžite jasné, že zvyšok nemohol žiť s ním a jediným zostávajúcim Otázkou bolo, či by mohol pokračovať do konečnej kopca.

To premenil pomerne driny, za závažnú skúšku zvieraťa s jeho História nezdarov, ale stále mal veliteľským 14 dĺžok v ruke, keď prekročil čiaru, zareval domov vďačným davu, ktorý mu neskôr dal spontánny kolesá potlesk, keď sa vrátil, a keď bol unsaddled.Každý, kto miluje posledné hurá pre starnúcu hrdina, ale tento úspech vykonáva tiež vzrušenie z očakávania, ako myšlienky sa obrátil na to, čo Sprinter Sacre mohol urobiť v priebehu nasledujúcich štyroch mesiacov.

"Ja by som nešiel tak ďaleko, hovoria, že je späť a dostať naozaj uniesť o tom, "povedal Nico de Boinville, jeho džokej", pretože vieme, že všetko, čo sa môže pokaziť.Ale to je tak blízko, ako sa vrátim, ako si myslím, že sa dostaneme. "De Boinville, ktorý bol vždy pracovným jazdcom spoločnosti Sprinter Sacre, ho musel vydať na verejnosti len vtedy, keď Barry Geraghty odišiel ako Henderson's Hlavný žokej na začiatku tohto roka, takže bol oprávnený byť nadšený touto prvou výhrou na koni. "Je to len obrovský pocit, pravdepodobne tak blízko k lietaniu, ako sa dostanete," povedal. "Je to docela emocionálne veci, pretože to bolo dlho na púšti," povedal Henderson. "Podvádzajúci boli tam, aby povedali, ako dlho to urobíte?Ako dlho trváme na vás? "Lampourn tréner poukázal na to, že za podmienok tohto preteku Sprinter Sacre nesie menšiu váhu než ktorýkoľvek z jeho súperov. "Musel dnes vyhrať, aby bol spravodlivý. A keby sme to neurobili, malo by to byť nejaké vážne hľadanie duše. "Henderson sa v spätnom pohľade domnieva, že operácia vetra na jeseň minulého roka mohla byť dôvodom, prečo nebolo skutočné Sprinter Sacre v idieť V nasledujúcich mesiacoch. "Práve sme kaučukovali jeho dušu. Je to veľmi jednoduchý postup, ale pre mňa ho skutočne zrazil. Pred začatím sezóny som ho mal na nesprávnom mieste.Nikdy som sa k nemu. "

Nasledujúci mesiac sa Tingle Creek je zrejmý cieľ v krátkodobom horizonte, ale Henderson zdôraznila vec, ktorá je najdôležitejšia je dostať Sprinter Sacre na Champion Chase tu v marci, pre ktoré on je teraz 5-1 z 25s. Chýbajúce iné preteky na ceste by vyvolalo sklamanie, ale tréner získala právo byť opatrný, čo stiahol jeden z viacerých pozoruhodných výkonov niekedy dosiahli vo svojej brandži tým, kúzlenie predstavenie takhle z koňa, takže mnohí odpísaný.

Nikto ešte odpísať Faugheen potom, čo zlyhal v kurze 1-6 navíjať Nichols Canyon prekážku v Punchestown Morgiana.Willie Mullins, ktorý trénuje oboje, povedal, že druhýkrát zanechal Nichols Canyon "za mŕtvych", keď spolu pracovali v utorok. "Faugheen bol trochu sklamaním. Ruby [Walsh] povedal, že visí, ale koní visia, keď sa unavia. Možno sa stretol s dobrým koňom. "Oni šli dobrým cvalom a Nichols to urobil ťažkou cestou von. Skočil fantasticky. Možno sa zlepšil viac. Kým mi nepovedal, že nie je v poriadku, nevymýšľam žiadne výhovorky pre Faugheen. "" Uvidíme, ako vyjdú z preteku. Do všetkých týchto pretekov sa zapíšu, že by sa mali nachádzať koní Champion Hurdle. Budú pravdepodobne musieť vziať si seba navzájom, ale ak ich budeme môcť udržať od seba, budeme. "


Žádné komentáře:

Okomentovat