čtvrtek 13. dubna 2017

Japonská Grand Prix: Lewis Hamilton slávnostné ako F1 smúti a podvaly

Lewis Hamilton vážnosť bola v súlade s vážnym, i pochmúrne nálade na okruhu v Suzuke, ako sa pripravoval na nedeľňajšej Veľkej cene Japonska.

Je to 49 bodov pred Sebastianom Vettelom a vedie jeho najvážnejší súper a tímový kolega Nico Rosberg, o 41.Ale pretože Vettel víťazstvo v posledných pretekoch v Singapure, a jeho vlastný odchod do dôchodku, Brit nebude zľava niektorý z jeho súperov.

"Pre mňa je každý predstavuje hrozbu a oni boli od Malajzie [Kde Vettel vyhral prvý zo svojich troch závodov], "povedal Hamilton opatrne. "Každý, kto vyhrá je vážnou hrozbou, Sebastian, Kimi [Raikkonen], Nico." Daniil Kvjat topy relácii mokré F1 praxe v Suzuke pred Me rcedes páru Viac

Zdalo sa, že verí, že problémy v pneumatikách, ktoré sužovali Mercedes 'víkend v Singapure, a jeho vlastné mechanická závada, bude treba prekonať. "Mám všetky dôveru vo svete, s tímom," povedal 30-ročný. "Mali sme beh 20-nepárna pretekoch, kde sme mali žiadne problémy so spoľahlivosťou stavky na Betclic a auto bolo dobré každý víkend, a potom sme mali jeden konkrétny skladbu, s najvyššou prítlak a hrboľatý a jedinečný svojím vlastným spôsobom.Teraz sme na inom, čo je rovnako ako ostatní sme mali po celý rok. "

Stále vyzeral vážne. Ale nikto sa zdá byť s úsmevom, a to napriek skutočnosti, že toto je jedna z najväčších vecí formule jedna je, je dobre podporovaný závod na jednom z najviac naživo rýchlych miestach tohto športu.


Namiesto pocit straty a začínajúce odchode, chytil myseľ v šedom vlhkosti v piatok popoludní. Pravidelné zrážky, to cítil, zmiešané s vodami rieky Styx, pretože prešla motorových domov a garáží neistých tímov.

Najviac dojemné všetkých sadnesses je spomienka na Jules Bianchi, ktorý utrpel ťažké poranenia v tomto závode minulý rok. Na jeho tímu, Manor, jeho smrť pred troma mesiacmi, je stále otvorená rana.Sú smúti v súkromí, hovoria, keď smútok pravidelne prelieva do celého paddocku.

Ale rovnako ako myšlienky Bianchi existujú hlboké znepokojenie, čo sa stane do F1 medzi dneškom a koncom sezóny. Lotus, ktorý sa snažil, aby uživili svoje mechaniky po vyradené z vlastného pohostinstva oblasti o tomto víkende, sú zvedaví, či budú unášať do zániku, keď prídu pred súdom znovu nezaplatené účty v pondelok.Čakajú snáď nešťastne, ktoré majú byť zachránené Renault, a čas je krátky.

Zatiaľ Jenson Button sa zdá na pokraji emocionálneho odchodu do dôchodku, takže peňažné-krvácaním Mclaren, bez toho, aby jeden z športovej najlepšie a najpopulárnejšie hráča.

je to taký pocit disconsolation a úzkosť v paddocku aj viny a zrady, že takmer zrátané do Graham Greene románu. Tam bol, vďaka bohu, trochu čierneho humoru taky. Jolyon Palmer, rezervné jazdec Lotus, tweetnul obraz sám sedí v vylisované miestnosti s provizórnym sedadla a paketom Doritos. Titulok znie: "Dnes ráno len inštalačné kolo v daždi.Teraz už len odkopávate a užívate si VIP pohostinnosť @ Lotus_F1Team! "Lotus nákladná loď prišla neskoro z dôvodu problému cash-flow a sú to tím, ktorý žije z ruky do sucha. Na konci minulého roka sa cítilo hrozne, keď Caterham a Marussia bojovali za prežitie. Ak by sa názvy ako Lotus a Enstone mali opustiť scénu, bolo by to katastrofálne. Rovnako ako v prípade možnej straty trate Monza, to by znamenalo, že Formula One lite.

Je to skoro rok, kedy niektoré tímy hrozili, že bojkotujú Veľkú cenu USA v Austine uprostred požiadaviek spravodlivejšej distribúcie peňazí. A my sme mohli, jeden zmysel, nie príliš ďaleko od novej krízy. Obvykle sa to stane, keď cirkus odchádza z Európy za drahšie lietanie.F1 šéf, Bernie Ecclestone, ktorý bude 85 budúci mesiac, a kto nebol problém tvorby Singapore, aj keď veľa ľudí očakáva, že mu bude, môže čoskoro musieť žonglovať a zjednávať znova.

Stávkovanie na Unibet

Žádné komentáře:

Okomentovat